ХАДГАЛАХ АГУУЛАХ

Үйлдвэр цехүүд хүчин чадал

line
work

Бог мал төхөөрөх цех

Богийн цех нь өдөрт нь 800-900 толгой мал төхөөрдөг.
  • - Толгой үзлэг
  • - Арьс хуулах
  • - Гэдэс гаргах
  • - Хуурай болон нойтон цэвэрлэгээ
  • - Гулууз үзлэг
work

Бог малын шулаа савалгааны цех

Өдөрт 800-900 хүртэл бог малын гулууз махыг 0+4 градуст 24 цаг сэврээж махны гүн 0-8 градуст хүрсэн үед ангилгаа савлагааны цех рүү шилжүүлн.Гулууз махыг захиалагчийн шаардлагын дагуу булчингийн төрлөөр 4-5 ангилж савлан, хаяг шошгыг нааж, хайрцагт хийн савладаг.
work

Бод мал төхөөрөх цех

Бодын цех нь өдөрт нь 50-70 толгой мал төхөөрдөг
  • - Цахилгаанаар муужруулах
  • - Цуслах
  • - Толгойн үзлэг
  • - Арьс хуулах
  • - Дотор эрхтэний үзлэг
  • - Гулууз үзлэг
  • - Гулууз хуваах гэсэн дажилагуудтай
  • - Хуурай болон нойтон цэвэрлэгээ
work

Бод малын шулаа савалгааны цех

Өдөрт 50-70 хүртэл бод малын гулууз махыг 0+4 градуст 24 цаг сэврээж махны гүн 0-8 градуст хүрсэн үед ангилгаа савлагааны цех рүү шилжүүлнэ.Гулууз махыг захиалагчийн шаардлагын дагуу булчингийн төрлөөр 4-5 ангилж савлан, хаяг шошгийг нааж, хайрцагт хийн савладаг.
work

Үйлдвэрийн гүн хөлдөөх, хадгалах агуулах

Ангилж савласан болон тураг мах гүн хөлдөөх 2 төрлийн гүн хөлдөөгчтэй Тураг мах гүн хөлдөөгч 6ш–60 тонн Ангилаж савласан мах гүн хөлдөөгч 3ш–30 тонн Гүн хөлдөөх агуулах -30*с-40*с градуст 12-24 цаг огцом хөлдөөж махны гүний хэм -18*с болсон үед хадгалах агуулахад оруулна

Үйлдвэрийн цехүүд – хадгалах агуулах

-18*с -25*с градуст 10ш агуулах нь 2000 тн мах хадгалах хүчин чадалтай. Хадгалалтын хэвийн ажиллагааг тогтмол хянадаг

uildver

Манай компанитай хамтран ажиллахыг
хүсвэл бидэнтэй холбогдоорой !

Холбоо барих