Бог мал төхөөрөх цех
Богийн цех нь өдөрт нь 800-900 толгой мал төхөөрдөг.
- - Толгой үзлэг
- - Арьс хуулах
- - Гэдэс гаргах
- - Хуурай болон нойтон цэвэрлэгээ
- - Гулууз үзлэг
Бог малын шулаа савалгааны цех
Өдөрт 800-900 хүртэл бог малын гулууз махыг 0+4 градуст 24 цаг сэврээж махны гүн 0-8 градуст хүрсэн үед ангилгаа савлагааны цех рүү шилжүүлн.Гулууз махыг захиалагчийн шаардлагын дагуу булчингийн төрлөөр 4-5 ангилж савлан, хаяг шошгыг нааж, хайрцагт хийн савладаг.
Бод мал төхөөрөх цех
Бодын цех нь өдөрт нь 50-70 толгой мал төхөөрдөг
- - Цахилгаанаар муужруулах
- - Цуслах
- - Толгойн үзлэг
- - Арьс хуулах
- - Дотор эрхтэний үзлэг
- - Гулууз үзлэг
- - Гулууз хуваах гэсэн дажилагуудтай
- - Хуурай болон нойтон цэвэрлэгээ
Бод малын шулаа савалгааны цех
Өдөрт 50-70 хүртэл бод малын гулууз махыг 0+4 градуст 24 цаг сэврээж махны гүн 0-8 градуст хүрсэн үед ангилгаа савлагааны цех рүү шилжүүлнэ.Гулууз махыг захиалагчийн шаардлагын дагуу булчингийн төрлөөр 4-5 ангилж савлан, хаяг шошгийг нааж, хайрцагт хийн савладаг.
Үйлдвэрийн гүн хөлдөөх, хадгалах агуулах
Ангилж савласан болон тураг мах гүн хөлдөөх 2 төрлийн гүн хөлдөөгчтэй Тураг мах гүн хөлдөөгч 6ш–60 тонн Ангилаж савласан мах гүн хөлдөөгч 3ш–30 тонн Гүн хөлдөөх агуулах -30*с-40*с градуст 12-24 цаг огцом хөлдөөж махны гүний хэм -18*с болсон үед хадгалах агуулахад оруулна
Үйлдвэрийн цехүүд – хадгалах агуулах
-18*с -25*с градуст 10ш агуулах нь 2000 тн мах хадгалах хүчин чадалтай. Хадгалалтын хэвийн ажиллагааг тогтмол хянадаг
Манай компанитай хамтран ажиллахыг
хүсвэл бидэнтэй холбогдоорой !
Холбоо барих